Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dokkolós kölcsönző hálózat

 

A KONCEPCIÓ

Az E-TWOW egy nemzetközi alapokon létrejött vállalkozás, azzal a nagyon erős vággyal, hogy forradalmasítsa a városi közlekedést. A nemzetközi piacon elért vezető szerepünk lehetőséget ad, hogy egy nagyon tartós és talán a leghatékonyabb elektromos roller gyártójaként, most lehetőségünk van, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk a megosztott közlekedést. (ride sharing system) A Smart Mobility megoldásunk alkalmas a legtöbb üzleti környezeteben, ahol a cégek felismerik, hogy milyen lehetőség az alkalmazottaik kezébe fenntartható közlekedési formát adni. Az egyetemek, akik a diákoknak saját környezetbarát közlekedési eszközöket és megoldást tudnak a rendszerünk által biztosítani. De ne feledkezzünk meg a befektetőkről, önkormányzatokról sem, akik az E-TWOW dokkolós megoldásával valóban jól működő és nem utolsó sorban, megtérülő nyilvános ride sharing rendszert tudnak építeni.

Bármilyen felmerülő kérdéssel, üzleti megkereséssel kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

(office@e-twow.hu)

AMIT AJÁNLUNK

Az E-TWOW Smart Mobility egy integrált közlekedési megoldás, amely lehetőséget ad az emberek kezébe az olcsó, környezetbarát, idő és energia hatékony közlekedésre. Mindezt úgy, hogy egyben ez az idő sokkal inkább egyfajta kikapcsolódás mint a napi megszokott közlekedés. A megoldásunk a következő komponensekből áll:

ELEKTROMOS ROLLER 

A 25km/h végsebességgel és a 40km-es hatótávval az E-TWOW elektromos roller tökéletes városi közlekedési megoldás. Ahhoz hogy a  megosztott közlekedésből a legtöbbet tudjuk kihozni, a rollereink beépített GPS/GPRS-modullal és lopásgátlóval rendelkeznek.

TELEFONOS APPLIKÁCIÓ

A telefonos applikáció segítségével pillanatok alatt meg tudjuk találni a legközelebbi töltőállomást a 100%-ra feltöltött szabad rollerekkel. Az alkalmazás adminisztrátorai valós időben látják a releváns adatokat az útvonalakról, akku töltöttségekről, stb.

BIZTONSÁGOS, VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A dokkoló állomás segítségével a rollerek rendezetten, biztonságosan lezárva, és közben vezeték nélküli töltésre kapcsolódva várják a bérlőket. Eközben a dokkolóállomások felülete reklámhordozóként tudja hirdetni a kölcsönző cég arculatát, reklám üzenetét.

A rendszerhez tartoznak még: Admin panel a valós idejű GPS adatokhoz, és egyéb rollerekről lekérhető adatok felügyeletéhez (akku állapot, összes megtett km, estleges hiba logok, területelhagyás, terület definiálás, stb)

ELŐNYÖK

 

A ride sharing megoldások vonzóak mindenki számára, aki nagy távolságokat utazik minden nap. Egy egyéni eszköz, legyen az autó, motor, kerékpár vagy akár elektromos roller, mindenképp költséges ha a sajátunk. Ezzel szemben egy elektromos roller bérlés lehet olcsó, és ezekkel az eszközökkel a legzsúfoltabb városokban is hatékonyan lehet közlekedni, a dugókkal és horribilis parkolási díjakkal nem kell törődnünk. Ráadásul elektromos rollerrel közlekedni igazából gyorsabb mintha sétálnánk, ha kerékpároznánk, de rengeteg viszonylatban még a tömegközlekedésnél is. Az E-TWOW smart mobility megoldása komoly előny a piacon amiatt, hogy az szinte bármely szervezetbe gyorsan és könnyedén implementálható.

EGY POZITÍV PÉLDA A MEGVALÓSÍTÁSRA:


Kattints és ismerd meg a BYSPARK.no rendszerét!